Атанас Делибалтов: Ако изгубим европейските избори, ще изгубим и местните избори.

Ако изгубим европейските избори, ще изгубим и местните избори. Затова е нужна максимална мобилизация на всички наши членове и симпатизанти, на цялото общество.

Това заяви пред делегатите на общинската конференция на БСП  в Сливен председателят на партията Атанас Делибалтов. Той призова своите съпартийци за максимална мобилизация.

„Победата на европейските избори ще доведе до предсрочни парламентарни избори“, каза общинският лидер на социалистите.

Над 100 делегати от общината взеха участие във форума, който се проведе в събота в хотел „Национал“. Гости на конференцията бяха членовете на изпълнителното бюро на БСП Драгомир Стойнев и Валери Жаблянов, който е бивш депутат от Сливен. Участие взеха още двамата настоящи сливенски депутати – Кольо Милев и Таско Ерменков, областният лидер на БСП Асен Гагаузов, Деян Дечев, който е член на националния съвет, общински съветници и други.

Водещ на конференцията бе Корнелий Желязков, бивш областен управител на Сливен.

Пред делегатите свои отводи за участие в евролистата направиха всички номинирани от Сливен, сред които Кольо Милев, Деян Дечев, Вероника Делибалтова и Минчо Афузов. Общо 23 имена на социалисти бяха одобрени и изпратени за гласуване в националния съвет на БСП, който в неделя ще подрежда червената листа за евроизборите. Сред тези имена е и депутатът от Сливен Таско Ерменков.

Източник: Sliveninfo

1 Kоментар

  1. До сега БСП не е критикувала управлението на община Сливен,от сега нататък постепенно ще започне да го критикува-според председатела на БСП Сливен.което не е вярно.И до сега общинските съветници са обосновавали вижданията си различаващи се от тези на ГЕРБ за развитието на общината.
    А къде можем да прочетем или да видим изказванията на конференцията или те са за отбрани членове или ненужни?

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*