БСП ПОСТЕПЕННО ЩЕ АКТИВИРА СВОЯТА КРИТИКА КЪМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ В СЛИВЕН

Постепенно нашата критика ще става все по-активна към нашите политически опоненти, които са и управляващи в Сливен.

Това обяви на пресконференция в червената централа общинският председател на социалистите в Сливен Атанас Делибалтов.

„Сливен е на последно и предпоследно място по развитие, според данните на НСИ и Института за пазарна икономика. Сегашното управление е бледа сянка на предишното“, каза Атанас Делибалтов. Той подчерта, че най-сигурният начин за справяне на манипулациите и фалшификациите на изборния процес е масовото гласуване. БСП-Сливен ще прави подмяна на хората и в избирателните комисии и ще провежда обучения.

В пресконференцията пред журналистите застанаха още Асен Гагаузов – областен лидер на БСП, Кольо Милев- депутат на БСП от Сливен и Деян Дечев, който е член на националния съвет.

„Нашата цел е европейските избори да доведат до предсрочни парламентарни избори и вярваме, че това ще се случи“, каза бившият кмет на Сливен Кольо Милев.

Според Деян Дечев оживения дебат на БСП за водаческото място на евролистата е предпоставка за летящ старт на кампанията.

Асен Гагаузов смята, че Сергей Станишев има място в евролистата на БСП.

„Той има огромен опит като политик, познава факторите в Европа и е въпрос на политическа култура да бъде на второ или трето място в листата за евродепутати“, заяви Асен Гагаузов.

Източник: Сливенинфо

1 Kоментар

  1. Очаквам да видя какви мероприятия ще организира общинското ръководство на БСП за засилване на критиката на управление на община Сливен.

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*