Село Младово ремонтира стадиона си без общински и европейски пари


Димка Славова- кмет на село Младово, в чието лице селото направи един избор, който донесе много позитиви

През септември миналата година стартира ремонт на стадиона в с. Младово. Към днешна дата е изградена ограда от всички страни, като са поставени и нови входни врати. Съблекалните вътре са изцяло ремонтирани, сменена е и дограмата. Направен е и нов покрив. Съоръжението разполага с нови 420 места. В ремонта и поддръжката на стадиона се включиха много доброволци, жители на Младово, както и дарители.

„Благодаря на кмета на общината, затова че безрезервно даде картбланш да се случват нещата на този прекрасен общински терен и винаги е бил съпричастен с проблемите, които се налагаше да решаваме със съдействието на общината“, посочи Славова.

Ремонтът е извършен, без да се похарчи нито стотинка от общинския бюджет или средства по европейски проект. Финансовата подкрепа е осигурена от дарител с младовски корен, както и от доброволния труд на местните жители.

На откриването на реновираното съоръжение присъстваха Атанас Делибалтов- председател на ОбС на БСП- Сливен, кметове и общински съветници.Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*